dissabte, 18 d’abril de 2009

PREMIS VILA DE GRACIA DEL 2008Aquest propassat dijous d'abril es van lliurar els Premis Vila de Gràcia 2008,en la 13ª edició.

Uns premis que el districte de Gràcia atorga a persones, entitats i institucions que treballen per a Gràcia i per al conjunt de la societat.Gràcia rememora el passat i celebra el present i el futur d'una societat civil dinàmica i sempre activa.

El Jurat es va reunir el dia 23 de març de 2009 i van aprovar els premis per al 2008,que es donen un any després, al 2009. Amb un total de nou premis, en el Centre Tradicionarius, a la plaça d' Anna Frank, de Gràcia. Va tenir lloc l'acte que va ser portat amb maestria,excel.lent protocol i amb una gran dinàmica que potencià molt la presentadora de l'acte, amb una veu càlida i engrescadora que no donava lloc pas al desànim, més al contrari va ser un esperit benigne en l'acte de presentació dels premis.
Dels nou premis, que tenen un merescut reconeixement per la societat de Gracia, nosaltres des del barri del Coll volem destacar uns premis que són atorgats a persones vinculades al barri del Coll, per tant ,mencionem els premis relacionats:
Premi a la millor actuació comunicativa i/o difusió de l'actualitat dels territoris que conformen l'actual districte de Gracia, el premi es atorgat a la CONXA GARCIA, pel programa de Dones de Ràdio Gracia, i per la permanent defensa dels drets de les dones, mitjançant l'acció comunicativa(Taller de dones comunicadores...)

Premi a la millor iniciativa en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya i/o divulgació o promoció de la llenguia catalana, al senyor JOSEP MARIA CONTEL, per plasmar editorialment la lluita solidària dels ciutadans graciencs per les llibertats en els moments de la seva historia.
Premi d'Honor de Gràcia a títol col.lectiu, al Banc d'Aliments de les parròquies de la Salut i el Coll, per la seva continuada labor en benefici dels més desfavorits.

Adjuntem imatge del total de premis que podreu consultar-los.

També podreu veure-ho a : www.bcn.cat/gracia

Fotos: AVCV SB


FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.