dissabte, 18 d’abril de 2009

CONTES SOLIDARIS (Fundació Concordia)

En una reunió recent amb motiu de parlar de diversos temes i projectes vam tenir l'oportunitat de conéixer una activitat i promoció molt interessant que són els "Contes solidaris", una edició acurada, atraïent, il.lustrada amb una gran qualitat d'edició a tot color.
En aquesta reunió es van exposar diversos temes relacionats amb la fundació Concordia, la Parròquia i les entitats del barri del Coll que tenen especial contacte i col.laboració recíproca amb la parròquia del Coll, com és la nostra entitat AVCV, En el nostre cas, era reprendre l'organització conjunta de la Festa Major del Coll per al 2009. que l'AVCV la Parròquia,el Centre Civic del Coll, coorganitza.
Volem fer una crida a les families, tinguin nens en edat escolar per a què coneguin aquests contes solidaris, ja que en ells hi han els valors de la humanitat,les virtuts i el creixement humà vers els altres i el propi, immers en les accions i actituds personals i col.lectives.
Recomanem que tingueu cura per conéixer aquests contes solidaris, la nostra societat ens ha de fer solidaris hi ha molta miseria al món i amb els suports de les comunitats civils, veïnals,socials i religioses la pobresa anirà minvant.Podreu veure els exemplars demanant per Fundació Concordia, a la paròquia del Coll. ( Vegeu imatges).

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.