divendres, 1 de maig de 2009

SANT JORDI VE DELS BARRIS DEL NORD (2009)
ÈXIT TOTAL RADIO GRACIA ,EL CENTRE CIVIC DEL COLL I L'A.VEINS COLL-VALLCARCA BAIXA A LA SEU DEL DISTRICTE A FER UNA ACTIVITAT DE CIUTAT.

TOT UN EXIT : Més de cent persones reciten poesies per Sant Jordi a Gràcia (Fotos) http://www.latortuga.cat/noticies/detail.php?id=1825

Més de 100 persones van participar activament recitant poesies a la sala d’actes del Districte de Gràcia. La xifra s’eleva significativament si hi sumem els que només van ser espectadors.L’acte l’organitzaven tres entitats del Nord de Gràcia: Centre Cívic del Coll, AA.VV. Coll-Vallcarca i Ràdio Gràcia.

L’emissora gracienca va emetre en directe les tres hores que va durar l’esdeveniment.A l’acte hi van participar 20 escolars de dues escoles gracienques: Sant Josep, del carrer Montseny, i Rius i Taulet. I també nombroses entitats, com ARAPDIS o les dones de la Teixonera, i la Coral Airina del Guinardó,o persones a títol individual, com, Xavi Franch,Carme G Morros, Cristina Salvador, Alfons Casas, Joan Ferrer, Atzuzena Carranzo, Carlos Pablos, Àlex López, Albert Ortas, Ramon Botet, Ricard Fernández, dels Mossos, i un grup de dones liderat per la Conxa Garcia.Els presentadors van ser Josefina Altés i Salvador Barrau. També va recitar el regidor de Gràcia, Guillem Espriu.

És la primera experiència feta amb les tres entitats juntes, la veritat es que va deixar bon regust i amb ganes de tornar-ho a editar l'any vinent.
Agraïm la col.laboració de la Biblioteca Jaume Fuster, pels llibres deixats per a fer les lectures dels poemes.
Fotos: Carles Salat

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.