dimarts, 24 de febrer de 2009

Justa Álvarez Méndez, col.laboradora d'Honor
Des de l' Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca, de Barcelona, del Districte de Gracia, volem manifestar el goig d'haver conegut a la senyora JUSTA ÁLVAREZ MÉNDEZ, que durant més de tretze anys ha estat donant servei de voluntariat i ha estat una col.laboradora excel.lent i responsable, amb gran capacitat de proïsme, voluntat de fer créixer les persones, i mostrar la seva bondad , prosocialitat, i humanitat envers els seus alumnes i en general els seus veïns, vinculats a la seva persona. Hem de dir que estem orgullosos d'haver-la tingut tants anys al nostre costat amb tanta dedicació i responsabilitat emanada d'ella mateixa per l'esperit de servei el qual ha estat sempre acompanyat de les seves creences religioses i espirituals, les quals han influït en els resultats de constància i respecte per les persones i els bons sentiments d'altruïsme i desig de formar un bon veïnatge, unes ensenyances que no directament han estat explicades, però sí, subliminalment han estat la constant del dia dia, per assolir un resultat pedagògic i d'enriquiment humà, i personal. Agraïm molt que hagi estat sempre al nostre costat, tant la junta directiva, com els seus deixebles adults, els quals han rebut una ensenyança individualitzada.
Gracies per haver conviscut entre nosaltres.

En el documento pergaminado, se le dedican estos reconocimientos:

" Por su dedicación a la comunidad vecinal del barrio del Coll de Barcelona, Distrito de Gracia; durante trece años de labor pedagógica, enseñanzas académicas y no regladas. Por su calidad humana en enseñanzas morales y de amor al prójimo partiendo de sus propios vecinos, con constancia responsable y afán de ayudar a superar los estadios académicos, mediante la formación de adultos, obteniendo su merecido éxito, en la labor pedagógica, humana y cívica"
Acompaña el documento un haikú del poeta SBV.

Casi sin fuerzas

su propia vida ofrece

bellas canas.

Le deseamos que en su nuevo destino, sea muy feliz, y en el servicio al cual se va a entregar le ayude a seguir sintiéndose útil consigo misma, de acuerdo con sus creencias y su bondad.Así mismo quién reciba esta atención mejore en el proceso.

AVCV
FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.