dimarts, 24 de febrer de 2009

ELS TRES TURONS I LA VOSTRA LEGALITAT
Després del proppassat Consell de Barri on es van donar explicacions sobre els Tres Turons, es va recomanar que, els afectats anessin a recollir, demanar, sol.licitar, un document informatiu de com estava qualificada la seva finca i així saber si la finca, parcel.la, casa o habitatge podria estar afectat i també saber-ne la qualificació urbanística.


Per a poder obtenir aquest document per escrit, i físic, cal anar-hi amb documents de propietat,o be rebut de l'IBI, i DNI, de la persona propietaria, o empadronada. En cas de trobar-hi deficiencies en l'informació cal que es faci una intancia per a refer l'informació aportant documents oficials per tal que les dades siguin canviades. El document tan el pot demanar el propietari com el llogater ja que, en el projecte dels Tres Turons, tenen drets tan uns com altres.

Per a poder obtenir el document haureu d'anar a :

AERI del Carmel c. Llobregós. o be, a la seu del d Districte de Gracia els que sou de Gracia al c. Francesc Giner.

Recordeu que, teniu tres mesos per a poder fer al.legacions, a fi efecte de canviar algun error, de qualificació, de dades tècniques i oficials referents a la propietat, i us cal en cas de que la finca estigui afectada us busqueu un advocat entès en urbanisme.

A nosaltres des de la gestió amb el PMU 14A del Coll, hem, fet servir les orientacions del Col.leciu Ronda. També varen portar els temes del Carmel del Metro.

Recordar-vos, per si es del vostre interès que el projecte en fara en quatre quatrienis el que eequival a 16 anys. Hi haurà fases de execució.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.