divendres, 27 de febrer de 2009

HEM ANAT AL TEATRE A VEURE "EL JOC DELS IDIOTES"
Aprofitant els descomptes per anar en grup, hem anat al Teatre Condal a veure l'obra " El Joc dels Idiotes" protagonitzat pel popular i estimat actor Joan Pera, així mateix, Lloll Bertran ha estat un personatge de pes en l'obra d'humor i gairebé monòleg de Joan Pera. La Lloll, mostra la seva maduresa damunt l'escenari amb la seva actuació entre dramàtica i humoristica; acompanyen en l'obra la jove i guapíssima Gretel Stuyck fent el paper d'amant i de Top Model, amb petites introduccions de mots i vocables en fracès, que la feien coqueta, entremaliada, apassionada, emotiva i intel.ligent. Un personatge que sap acomodar-se en un estadi difícil, entre l'amor i la venjança però que, el joc, dins la trama, la fa superficialment feliç. L'obra és divertida, humorística,encara que el fons és dramàtic fent aquesta comèdia simpàtica i bona de passar les dues hores i mitja de duració, des del començament al final, amb entreacte i tot. L'obra original es de Francis Veber.
Be, doncs tal com deiem vam anar al teatre els associats de l'AVCV, això vol dir: un home i trenta sis dones, vam anar arribant al teatre en dos grups distanciats en pocs minuts per tal de que no sembles que el moro anava al davant.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.