divendres, 27 de febrer de 2009

PARC GÜELL PORTA DE FERRO TANCADAJa han passat molts díes des que va fer un vent huracanat aterrant els arbres, especialment pins. Aquest sinistre natural va fer que el parc Güell es tanqués els accesos per accedir-hi ja que no era prudent transitar-hi. Han passat molt dies, i la zona que está més netejada i fora de perill es la zona de visita turística.
En el Consell de Barri del Coll, es va fer la pregunta de quan obriran els camins per a poder transitar els veïns que usen el parc per anar d'un barri a l'altre, la qual cosa en van prendre nota,sense donar solucions ni explicacions. Obviament, la queixa era per poder usar el parc d'igual forma que s'usa un carrer, ja que el parc no deixa de ser un camí per anar a treballar, per anar a institucions, i per estalviar-se pujar llargues escales que no són mecàniques.
Hem tornat a passejar pel parc avui, aquest matí. Hem vist com han fet inventari dels pins caiguts a terra, i d'aquí ja no passen, i els aterrats estirats sense tallar, però obviament en el lloc que han caigut no fa ni pot fer mal a ningú. No es pot dir que hi hagi perill, els pins són a terra, i no hi ha vent, per tant, els camins es poden obrir pels veïns.
Cal que les portes es tornin a obrir per als veïns. També, cal que si ha de durar molt aquests treballs per Parc i Jardins que siguin més eficaços en deixar net el pas per a poder caminar i que donin tant importancia als visitants del parc com la importancia dels veïns, fins ara, no és així, i ja el barri es queixa d'aquesta situació que dura tants dies i que en aquest aspecte Parcs i Jardins s'està tornant poc considerat amb els veïns i ineficaç en la feina.
Una furgoneta de Parcs i Jardins volia entrar pel camí on la porta de ferro estava tancada amb un cadenat i candau. Era tan xocant que l'he fotografiat perquè ha fet marxa enrera perquè no podia passar, essent la furgoneta de Parcs i Jardins, es una questió que fa riure.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.