diumenge, 22 de febrer de 2009

CARNESTOLTES A L'ASSOCIACIO DE VEÏNS COLL-VALLCARCAHi han activitats i dates, tant senyalades que quan arriben sempre acabem dient, ja ha passat un altre any, i això ho diem en varies activitats importants: Casnestoltes, Fi de curs,Setmana Santa, Vacances i Nadal. Cadascú es munta el seu calendari o anualitat.

Enguany, hem fet la festa amb disfresses i tot ! Tal com marca el nostre costum, cal fer-se les disfresses, dissenyar-les, cosir-les, emprobar-les i després gaudir-les. Val a dir que les senyores són molt habils amb l'agulla i el fi gust per a crear modelets d'època o d'altres improvitzats, com un ànec, per exemple.

La festa, ha estat exitosa, el local com cada any se'ns fa petit, i hem d'obrir les finestres per a què ens toqui l'aire un xic més ja que les galtes ja es van tornant rosades o vermelles, enguany ha estat individualista, no s'han fet comparses, però ha existit la varietat de les disfresses, i per a cabar... com sempre, un berenar i un xic de música.
Fotografia: sbarrau avcv

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.