diumenge, 22 de febrer de 2009

CARNESTOLTES AL BARRI DEL COLL I CARMEL

Ja s'ha canviat aquell concepte anterior de fa uns quants anys, allò de què cada centre cicic era un regne de taifas, i un no volia saber res dels altres per aprop que fos.
Ha canviat tot això per a benefici de les institucions així com dels barris i les entitats. L'exemple que ja es va repetint d'altres anys, es mantenir la bona relació entre centres, fer que la participació sigui activa, que es participi ! Que la gent, faci servir les instal.lacions i sigui una part important per a la convivencia en un espai o territori que en el seu temps va estar separat adminstrativament, però no pas de veïnatge, És fàcil doncs, que els dos centres cívcics participin activament i s'assoleixin un bons resultats socials, culturals i de partinença i cohesió a un barri o territori. això, s'ha assolit gracies als directors dels centres civics i la comprensió de l'administració municipal després de l'analisi de la realitat per a fer que els ciutadans de les zones limítrofes formin el seu espai entre dos espais socials i culturals, per a col.laborar , fer bon veïnatge i en molts casos practicar l'ajuda i el proïsme.
Fotografia: sbarrau- avcv

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.