diumenge, 22 de febrer de 2009

EXCURSIO CALÇOTADA A BALAGUER


Hem iniciat l'any amb una primera excursió, una calçotada. Aquesta excursió ,altres anys anava sobrada de persones, però enguany s'han vist el fantasma de la crisis i no hem omplert l'autocar. No obstant, han participat persones noves veïnes del barri la qual cosa ja es prou agradable.
La part més important d'aquesta excursió ha estat la visita a Bodegas Costers de Sió, per moltes raons: la primera, per a veure unes instal.lacions de tecnologia punta per a l'el.laboració del vi, amb suport de l'informàtica, Segona, la granja de bestiar "ecològic" ben tractat, net i menjant "ecologia" natural de la pròpia finca: bedells, xais, o bens, o corders, porcs senglars, vaques,etc. i per darrer, la pinacoteca que tenen a Bodegues Costers. Val a dir que la pinacoteca és important i els quadres de gran qualitat artistica i pictòrica, gairebé tots els quadres han estat adquitits a una gran famosa galeria del carrer de Petritxol. Després de fer la visita, vam anar a veure dues esglésies, i a la de Santa Maria, tenen escultures romàniques de les mares de Déu trobades, menys la del Coll de Barcelona, o sigui, la del nostre barri. Vam aprofitar per a donar-los-hi una foto de la nostra verge perquè en tinguessin cura i estessin al tanto si volien tenir tota la col.lecció compler-ta. en Acabar la visita vam fotografiar el barri jueu o call de Balaguer,varem contemplar com el vent del temporal d'aquest hivern ha fet caure una pineda a prop l'església de Santa Maria, seguidament vam anar al Faro a dinar. La calçotada a dojo! les carxofes també, vaja tot ! Degut a les cebes i carxofes en tornar cap a casa a l'autocar se sentia alguna que altre sinfonia.


NOTA: LES FOTOGRAFIES LES PODEU VEURE MÉS AVALL, per error estan en l'altre apunt de la calçotada.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.