diumenge, 22 de febrer de 2009

CARNESTOLTES AL DISTRICTE DE GRACIA-
Si una de les diferències existeixen entre els barris del Nord i el de La Vila de Gracia, és que Gràcia viu en un pla, i els de Gracia Nord vivim en la muntanya. Obviament, els nostres barris són antics i mal fets, amb una orografia important que dificulta la participació massiva dels veïns, llevat dels més asiduus, dels organitzadors i dels implicats, alguns veïns van a fer la festa a Horta i a Gracia. Aquesta és la gràcia de Gracia i no direm la nostra desgràcia, perquè hem de limitar els espais, els carrers, i els esforços.
Be, el Carnestoltes de l'any 2009, ha estat existós ! Gran nombre de comparses, algunes de luxe, altres amb imaginació i ingeni, altres amb gran ànim de participar i de mostrar els seu art, i molta gent, que ha sortit al carrer a acompanyar els seus fills, nets participant activament en la cercavila i rua dels Carnestoltes del 2009 a Gracia.
Han despuntat per la seva gran qualitat les disfresses dels vestits i màscares venecianes, elegants, ben elaborades, tal com diuen els nens " ben currades", bon gust ,i un estil que magnifica, ja que els vestits eren elegants i recordant l'època dels nobles venecians que es vestien per a barrejar-se en la festa popular a Venecia. També han despuntat la comparsa Greasse, escola de dansa, amb unes jonevetes que no paraven de ballar i que no es cansaven, com si portessin piles d'una certa marca, ben dissenyat els vestits, amb pompons blancs, se les veia de lluny; ballaven pel carrer una coreografia propia de Greasse, i també el seu esforç ha estat premiat. Altre comparsa que s'ha fotografiat amb el president de la Federació de Carrers en Ricard Estruch, i altres, també la comparsa infantil, a la més original, la més significant, la individual.... etc. així la Maricruz del districte, anava baixant escales i pujant-les per a anar a lliurar els premis que es donaven a la plaça, plena de gom a gom, mentre el Regidor Senyor Espriu, anava seguint ell lliurament des del balcó, també el regidor l'he trobat pels carrers i finalment també ha vingut al barri del Coll. El regidor deu tenir la virtut dels sants per a poder estar a dos lloc alhora. Bona festa de Carnestoltes.
Fotografia: Sbarrau avcv

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.