divendres, 6 de juliol de 2012

FESTIVAL LA NIT MÉS CURTA DEL COLL

LaNit Més Curta del Coll, és una iniciativa del barri del Coll, i que es manté pels seus usuaris i participants i afeccionats a les filmacions en video fent un festival, de CURTS METRATGES.
Poden participar les persones de qualsevol edat que tinguin aquesta afició i els seus treballs no siguin        superior en durada a 12 minuts aproximadament ( dades provisionals) el tema es lliure però inèdit i no premiat en altres concursos.
El lliurament de premis es poden fer al Centre Civic del Coll-La Bruguera i a la sala de Multimedia d'aquest centre civic, heu de preguntar a recepció i us indicaran els passos a seguir.

Us animem doncs, a que filmeu durant aquest dieies d'estiu  i a la  primera setmana d'octubre podreu veure les vostres creacions artistiques i de curts metratges fent comparacio amb altres participants  en la Setmana Cultural XPRES d'ART 2012.
Us hi esperem.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.