divendres, 6 de juliol de 2012

CARRER BEAT ALMATO

A l'Ajuntament de Barcelona, al Districte de Gracia, als partits politics que han intervinguts per a la millora del barri del Coll, a tots ells la nostra consideració respectuosa

Enguany s'acabaran les obres relacionades amb els projecte de la Llei de Barris, un projecte que ha durat quatre anys i aviat acabará, un projecte que tenia pressupost assignat i s'havia de fer el que es proposava en el projecte. La seva inversió pel barri del Coll representa la mateixa del muntant de 25 anys anteriors en despesa  pel barri nostre, però la Llei de Barris ha fet donar  que aquest impuls d'obres i millores facin d'un barri marginal a un barri envejat per altres barris. La inversió i resultat ha estat i és espectacular.

Malgrat les obres ens han aburrit i ens han cansat, hem de dir que el barri està irreconeixible i que ha millorat molt, som un barri digne i amb qualitat de vida, ja que a més hem de de dir que gaudim del transport del Metro L5 amb l'estació Coll-Teixonera que ens posa a la xarxa de ciutat i deixem així de ser també per aquest motiu un barri abandonat i marginal. No m'oblidaré de dir que en totes les millores actuals i les anteriors des de l'any 1975, l'Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca ha estat present en les millores fins el dia d'avui, el nostre reconeixement també a tots els presidents de l'entitat.Tampoc ens deixarem de donar les gracies per raons del metro a les associacions de veïns de La Taxonera i la del Baix Carmel.

Tampoc cal oblidar els projectes que queden pendents d'executar al Barri del Coll els quals tan aviat hi hagi disponibilitat econòmica es continuaran, com son el Projecte dels Tres Turons i el Porjecte PMU del Coll 14A, un projecte aprovat i esperant executar-lo. Quan tot aquest conjunt de millores estiguin acabades, ningú tindrà ocasió de criticar a l'administració ni  als politics que sempre estan i els tenen en boca, unes vegades amb raó i altre sense ella. Però la vida política dels barris la fan el polítics i és a ells que debem tot el que ara tenim davant nostre, com son la revaluació dels nostres habitatges per les millores urbanistiques, per les millores dels transport Metro i bus diferents línies, etc.

No obstant ens cal també tenir present que les obres de Vallcarca, a l'Avda de Vallcarca, també ens aportaran beneficis socials, així com l'ascensor des del metro al pont de Vallcarca, per a suplir la drecera que tenia el pont des de dal a l'Avda. Hospital Militar.

Per tant no ens oblidem de donar les gràcies als partits politics que han fet possible la Llei de Barris, els que l'han conitnuat i els que l'acabaran, i en aquest cas, tot el ventall de partits politics del districte hi estan immersos en la gestió.
A tots vostès, les gracies en nom dels ciutadans que sabem apreciar les millores obtingudes.

AVV Coll Vallcarca.  Salvador Barrau

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.