dimarts, 22 de maig de 2012

PROYECTO HAIJIN- ( VIDEO HAIKU I MUSICA)

http://latortuga.cat/default.php?vid=3443

PROYECTO HAIJIN 2012
( Haijin,es el poeta del haiku)

El Proyecto Haijin  (Video Hayku ) es una edición  NUEVA en el concepto de la comunicación y divulgaciób del haiku y la tanka. Otro proyecto que complementa es el  Teatrí de Butxaca del Coll, que emitimos desde  hace 4 años a través de Radio Gracia  107.7 FM. Se edita también  en la web de La Tortuga de Gracia y TV , donde nos damos a conocer, aismismo, nos pueden escuchar.
Los  proyectos son de  l'Associació de Veïns i Veïnes Coll Vallcarca , que dirige Salvador Barrau y se llaman:
Premis Literaris Grau Miró ; Teatrí de Butxaca del Coll ( para potenciar los  premios literarios) y el Proyecto haijin ( video haiku) para divulgar la cultura japonesa donde se imparte en catalán, castellano y japonés las disciplinas del haiku, tanka y la música clásica japonesa.

El Proyecto HAIJIN: Video Haiku y Musica ,sus fundadores son: Mihoko Sugita, Susanna Domènech, Joan Ignasi Elies y Salvador Barrau.

Adjuntamos una fotos en un programa emitido en Radio Gracia  durante el programa del Teatrí de Butxaca del Coll , con el grupo  SAMISEN de músicos  japoneses formados por HISAO & YOKU, Instrumento,voz haiku y los silencios armónicos de la música japonesa en directo.Salvador Barrau Viñas
Fotos e imagen:  S.Barrau

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.