dissabte, 31 de juliol del 2010

EL PARK GUELL I LA COORDINADORA D'ENTITATS PARK GUELL

A principis d'any va néixer la Coordinadora d'Entitats Park Gúell

Pel perill de que l'ajuntament de Barcelona, tanqui el parc Güell, i el faci de pagament, les entitats de l'entorn del parc s'han unit per a fer front al projecte del Pla Integral del Parc Guell.
Les entitats que formen part d'aquesta coordinadora son: AV Carmel, Av Coll-Vallcarca, AV La Salut de Gracia Barcelona, L'AV. de Passeig Turull, AV de Vallcarca,i l'Associació de Botiguers Larrard Travessera de Dalt Park Güell.

EL QUE ES DEMANA A L'ALCALDE HEREU:

Evitar que es tanqui el parc Güell. / Obtenir el pla Integral per al seu estudi/Fer un programa participació extensiu a tota la ciutat/Obtenir informació dels paràmetres quantitatius i processos pels quals es demana el tancament/ Saber el balanç i pressupost del Parc/ Considerar Parc Güell no solament la zona monumental sinó tot l'entorn de la finca que agafa els barris de: Turull, Coll, Carmel, Vallcarca,Baix Guinardó, i La Salut/ Respectar la copropietat del parc per a tos els ciutadans de Barcelona en ser una donació a la ciutat/Mantenir la vigilància deguda amb la part monumental i al vigilancioa per càmeres i serveis de la Guardia Urbana i Mossos d'Esquadra/ Evitar que el projecte sigui una acció encoberta de la privatització del parc Güell/ mantenir el parc, la zona verda, enjardinament i evitar el deteriorament de l'arquitectura fent una gestio oberta i una auditoria anual dels guany i despeses reals/Mantenir obert el park Güell a tothom sense exclusió ni procedencia.
La proposta de l'ajuntameNT al dia d'avui es que els veïns empadronats a la zona del llindar del park Güell no paguin, així que tots el altres veïns dels barris de Barcelona, Catalunya, i de l'Estat pagaran el peatge per entrar al parc Güell. L'ajuntament ha presentat unes maquines que es diuen torns per a controlar unes dotze portes del parc, principi de privatitzacio,a tal cosa la Coordinadora i la FAVB Federació d¡Associació de Veïns de Barcelona no ho vueun correcte i tampoc la normativa de la Comunitat Europea, en crear veïns de primera i segona classe. Els europeus són persones considerades veïnes.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.