dissabte, 31 de juliol de 2010

ALCALDE HEREU 8.049 SIGNATURES CONTRA EL PLA INTEGRAL

LA COORDINADORA D'ENTITATS PARK GÜELL, PRESENTA A L'ALCADIA 8049 SIGNATURESS PER A PROTESTAR PEL PLA INTEGRAL DEL PARK GÜELL I PERQUE NO SE'LS DONA UNA AUDIENCIA PÚBLICA.

En data 22 de juny de 2010, entra al registre de l'ajuntament de Barcelona un plec de signatures amb 8.049, dirigides al Ilm. alcade de Barcelona Jordi Hereu.
D'aquesta manera la Coordinadora d'Entitats Park Güell fa saber a l'ajuntament de Barcelona que no está d'acord amb els projectes pensats pel Park Güell i vol estar dins del disseny dels projectes i de la seva gestió.
Després d'unes setmanes després, surt publicat al diari L'Independent, que la tinent d'alcalde Imma Mayol, presenta als partits politics el projecte d'uns torns per a posar a les portes i fer-ne un control sense parlar-ho amb els veïns , uns torn milionaris que en temps de crisi són un escandol i una bretolada econòmica, i encara és més escandol que amb traïdoria l'ajuntament jugui amb els veïns amb enganys.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.