dimarts, 11 d’agost de 2009

URBANITZACIO DE LA PLAÇA LAGUNA DE LANAO- QUAN ?


Al mes d'agost ja podriem haver vist urbanitzada aquesta plaça. No obstant això, la plaça encara està per començar.
L'AVCV, en una reunió amb l'Ajuntament de Gracia i Parcs i jardins, vam fer una pregunta important: volem fer la festa major del Coll en aquesta plaça. La resposta de Parcs i Jardins va ser que en aquesta plaça no es podrien fer festes majors perquè les estructures d'aquest nou edifici no suportaria les càrregues i potser es podria ensorrar, per tant es va desestimar fer la festa major i deixar la urbanització preparada per a un espai d'estada, passejar ocellets, un parc infantil de 3 anys, i poques coses més...
Aquesta resposta, la qual considerem és una barbaritat o be una presa de pèl oficial, l'haurem de contrastar amb l'Empresa Gecoinsa perquè ens certifiqui documentalment si la seva construcció pot caure algun dia i que les càrregues i seccions de les colomnes no poden suportar més pes. I ara, la pregunta de l'any: podra suportar els cotxes molts anys ?
Després de veure els plànols de jardineria, heu de pensar que l'AVCV, es va sentir com molt enganyada o be la prepotencia de Parcs iJardins, ens preocupa molt i en conseqüencia haurem de demanar certificats de qualitat de la construcció a qui faci falta.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.