dimarts, 11 d’agost de 2009

BARRI DE VALLCARCA I SALUT-MOBILITAT RACIONAL-

Uns veïns del barri de Vallcarca-Salut, han demanat a l'AVCV, que els ajudem a gestionar una petició per assolir una mobilitat més racional pel seu barri aprofitant les obres que han fet desviar els transit. La petició consisteix en deixar un recorregut pels veïns i desviar com a camí a les arteries més grans i deixar de passar pel seu barri, que és un barri de muntanya, els carrers estrets, les pendents propies de muntanya. Demanen així que s'aprofitin les obres per a poder fer un recorregut pels veïns i derivant el gruix dels cotxes a altres camins que puguin absorvir el gruix dels cotxes que venen d'altres barris. Amb aquesta petició els veïns demanen que es recuperi la qualitat de vida del barri, el silenci,els fums de polució atmosferica, l'estres dels sorolls i poder descansar. Al mateix temps poder ordenar les places de parquing de la zona.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.