dimarts, 11 d’agost de 2009

REVISTA LA FORÇA DE LES DONES


La revista de la Vocalia de la Dona de l'AVCV, enguany s'ha fet un gran esforç econòmic per editar una revista tres vegades més extensa i més cara que la dels darrers anys, ja que s'ha fet un projecte amb les Dones Comunicadores de Gracia, que l'equip de la Conxa i la Sara han ajudat a fer possible, no solament la revista sinó també una activitat de creixement personal i social on les dones han estat les artifex del contingut i de l'expressió comunicativa així com le fotografies que elles han aportat, fet i buscat pel barri fent-les, altres d'arxiu dels seus álbums.
L'equip de redacció enguany i en aquesta revista, partint del mestratge de la Conxa i la Sara, són les següents persones, dones de la vocalia de la Dona de l'AVCV: Pepi Aliart,Concha Carvajal,Maüd Franzen,Teresa Gay,Pepi Gargallo,Pepi Girón, Carmen Gonzalez, Tanya Jimenez,Gabriela Pérez, Lola Solana.
Així, aquest grup de dones treballant com a periodistes per a la revista de l'AVCV, ha engrescat el personal i alguna cosa encara més important en aquesta tasca que les monitores Conxa i Sara han ajudat a crear: el creixement personal,l'estimul,l'autoestima,i encara més, una altra cosa, sentir-se útil per la societat més immediata on elles viuren i conviuen el barri del Coll i entorn.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.