dimarts, 11 d’agost de 2009

COLL I CARMEL: CULTURA I SOCIETAT DINS D'UN MATEIX PAISATGEZO3, és una associació fotogràfica del barri del Coll. ZO, en japonès significa imatge, i 3 , són els fundadors de l'associació. Aquesta, ja va fer una exposició fotogràfica al Centre Civic del Coll fent un recull retrospectiu de fotografies antigues i noves del Coll-Vallcarca. Una exposició que va tenir molt d'exit i va ajudar a motivar als veïns a recuperar la història recent del nostre barri.
Enguany, al mes de Juny i posteriorment pel mes de setembre amb motiu de la Festa Major del Coll, dels barris del Nord, una nova exposició, amb unes altres característiques ha tingut i tindrà lloc al barri. Es tracta d'una altra exposició de fotografies que han editat les dues associacions la ZO3- i l'AVCV secció fotogràfica de l'A.Veïns Coll-Vallcarca, basada en una idea de Salvador Barrau i que en col.laboració, de ZO3, Cristina Peñuela, Victor Peñuela i Carlos Recio,Hector López, així com Salvador Barrau, es va començar a crear el projecte consistent en demostrar que les línees administratives moltes vegades no separen les persones, com és en aquest cas el barri del Coll i Carmel, i parts llindanes amb Taxonera. El Coll, sota la influencia cultural i històrica de l'antiga població d'Horta,guarda els vincul històrics. El barri del Coll, Carmel i Horta, encara els registres de la propietat són actualment el Registre d'Horta, per a les propietats del Coll i Carmel. El projecte demostra que l' orografia d'ambdós barris és idèntica ja que es consideren barris de muntanya, i tenen o han tingut un denominador comú: la deixadesa durant desenes d'anys per l'administració municipal, per oblidar-se de donar qualitat de vida als seus ciutadans. Enguany, l'exposició demostra que avui els barris del Coll i Carmel estan al bell mig de la ciutat, amb linia de Metro,i quatre autobusos i són uns barris que gaudeixen d'una seguretat ciutadana més alta que altres barris benestants de Barcelona. Des de les Olimpiades fins al dia d'avui amb els canvis urbanistics, de tres Turons, la Llei de Barris, el PMU del Coll,i l'AERI del Carmel,aquests dos barris acabaran sent uns dels millors barris privilegiats de Barcelona,envoltats de parcs i de zones verdes.
ZO3 i AVCV Secció Fotografica.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.