dimarts, 1 de gener del 2008

BENVINGUTS AL 2008

BENVINGUTS AL 2008

Encetem l' any nou, el qual hauríem de començar a ser més comunicatius, més col.laboradors i més sincers per a treure'n rendiment i eficacia pels temes col.lectius.

En començar el nou any hauríem de pensar en tornar a analitzar els esquemes de treball col.lectius . L'associació de veïns com cada any adapta de bell nou, el seu projecte educatiu a les necessitats del barri, que ajuda a analitzar el PAM i el PAD, des de la visió veïnal col.lectiva, que es el resultat de les peticions dels veïns que des de fa 15 anys, encara no han estat resoltes.

Fa uns anys va fallar la fundació d'una Coordinadora d'Entitats del barri, per raons de poca cultura associativa i visió de futur. Ara, encara estem verds per a tornar-ho a intentar perquè segueix haven-t'hi lideratges personals, egocènctrics i individualistes, que es el model que ha imperat sempre en aquest barri.

Uns grans reptes tenim al nostre barri des del 2008 al 2011. Enguany, comença de nou, és una projecció dels anteriors però, enguany serà molt decisiu. Ens cal però que l'informació oficial vingui donada per l'ajuntament i pels tècnics d'Urbanisme davant assemblees públiques obertes al barri i els afectats, així com una web especialtazada en aquest tema i d'accés al public.
(Tal com ens van prometre). Les associacions solament hauriem de fer el seguiment per comprovar que tot es fa tal com es promet.

Tractar els temes de forma individual no significa que després no es puguin posar en comú en la defensa dels interessos col.lectius. Haurem de sumar, per a què les informacions i gestions ajudin a veure un bloc únic que haurem de consultar en diversos estadis tècnics: Urbanisme legislatiu, urbanisme arquitectonic (assessors), model de societat que volen els veïns i també contrastar-lo amb el model municipal i les seves fantasíes politico-urbanístiques.

La Llei de Barris, és una realitat que comença ara i acaba al cap de quatre anys, això no són fantasíes, aquí sí que es pot treballar.

Esperem ara, i aviat els plànols, que afecten aquesta part del barri on els afectats viuen intranquils per questions del futur i dels canvis a la seva vida que els pot crear l'urbanisme.

QUE TINGUEU UN BONA ENTRADA D'ANY 2008

COL.LABOREU AMB L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES COLL VALLCARCA ,I AMB LA PLATAFORMA DEL 14 A DEL COLL, EN ELS TEMES DE LA LLEI DE BARRIS I TRES TURONS.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.