dilluns, 26 d’agost de 2013

LA FESTA MAJOR DEL COLL COMENÇARA EL DIA 11 DE SETEMBRE

Enguany, les dates han estat aix. Altres anys, la diada coincidia en el cap de setmana així doncs, la festa es farà des del 11 al 15 de setembre de 2013.Acabarà en diumenge.
L'esquema de la festa major serà gairebé identica a anys anteriors, ja que la festa té el seu públic, veïns dels barris del Coll i del Carmel formen  part  d'aquest districte Horta Guinardó, la nostra festa coincideix entre districtes i entre barris. Coll, Carmel, VallcarcaSalut, és el territori social i de participació que coincideix amb el mapa escolar de primària de l'Escola Mare de Déu del Coll fins a la Taxonera, per tant hem de veure-ho com la zona d'influencia i de participacio ciutadana i social.

Enguany no hi hauran focs artificials. Es creu convenient invertir els diners d'algunes activitats de la parroquia, que anaven a la festa major, en accions de serveis socials i d'urgencia social. L'ajuntament ha estat sensible en aquesta festa  i fa possible que amb  l'ajut es pugui celebrar la festa Major del Coll, amb dignitat. Creiem des de la comissió de festa del Coll ( Parroquia Mare Deu del Coll, A.Veïns Coll-Vallcarca i Centre Civic el Coll-la Bruguera, que cal mantenir la festa malgrat la crisi. Uns dies d'esbarjo ajuden a fer veure les coses amb més ànims i potser ajuden també a veure l'endemà amb més alegria. La festa és necessaria, no cal caure en el desànim sinó que cal lluitar per a que les coses  canviïn i ens cal tenir bona predisposició foragitant els estats animics negatius.

 Per tant, us invito al pregó de festa Major a la plaça Laguna de Lanao el dia 12 de setembre a les 19:30 de la tarda/vespre; el pregoner serà en Pep Fornés, veí de Gracia, amic del barri i un intelectual amb sensibilitat popular a la pell.
Us hi esperem !!
També, uns dies després al divendres us convidem al brindis de festa major dins el pati de la parròquia i brindarem amb una copa de cava !
FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.