diumenge, 6 de febrer de 2011

SOS PARK GUELL - El perill d'una ratonera-


Els ciutadans de Barcelona, no se'ls explica gaire coses del parc. Algú sap que el parc té 18 hectàrees poblades essencialment de pins eucaliptus i altres especies autòctones formant un vertader jardí rustic d'arbres de Catalunya ?
Doncs sí, això tenim al parc i l'hem de preservar amb responabilitat mirant el futur per a les noves generacions i pel gaudi, de GAUDÏ que ,en va ser el seu creador.
Tot ha de fer-se com cal. Per això ens cal informar que el parc, si patís un sinistre de foc tindria uns resultats terribles.

Les portes i les tanques de ferro en tot el perímetre del parc, la manca d'instal.lacions de boques d'incendis en tot el recinte de les 18 ha fan que el parc pogués arribar a ser una ratonera on les persones patirien els sinistres de l'incendi sense oportunitat de poder sortir del recinte. Cal tenir en compte que el parc, és un espai obert on els barris de l'entorn tenen el seu espai d'oci i passeig, perquè l'orografia de l'entorn que són muntanyes no els permet anar a altre lloc a passejar, els visitants amb cadires de rodes tindrien grans problemes per sortir del recinte i per les portes que no estan adequades a tota la població, nens, gent gran, disminuïts i grans invalids amb cadires de rodes.
Tampoc el parc te un servei d'atenció de primeres cures abans arribi l'ambulancia, la qual en alguns indrets del parc no hi podria arribar-hi.
En forma simple, volem dir-vos que el parc que es preten tancar i fer-lo de pagament, amb torns a les portes crearia una barrera arquitectònica que no deixaria passar els vehicles de bombers,i ambulancies, aixi mateix els bombers no podrien pasar pels ponts elevats existents de dins el parc per la poca robustesa dels materials i la construcció que es va pensar per a correr carruatges landós, enlloc de camions de bombers plens d'aigua.
Si hem de pensar en mantenir el parc, ha de fer-se amb els veïns,i pensar amb el cap abans de pensar en fer un projecte mercantil... amb cinc restaurants a dins.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.