diumenge, 6 de febrer de 2011

PARK GÜELL Actes cultural que dignifiquen a GaudíEl visitant del park s'adona que entra en un espai singular, únic, que l'impressiona, obviament la personalitat de Gaudí es deixa veure i brolla a l'aire l'esperit creatiu d'un geni de l'arquitectura i escultor de monuments amb denominació d'origen, que ens porta a la ciutat guanys i beneficis propis de la cultura i el turisme i un gran nombre de suvenirs comprats en el mateix parc i en els serveis comercials de la zona del barri de la Salut.
Un gran contrast existeix en veure pels camins,la plaça ,pels racons del parc i sota la sala Hipostila, actuacions artistiques, i d'altres purament comercials que practiquen els tot manta, els venedors ambulants molts d'ells indocumentats, i el que costa més d'acceptar és la manca de qualitat dels artistes que fan un atractiu circense i alguns de pacotilla, en un espai singular pel món com és el parc Gúell.
D'aquí ve la reflexió de pensar que l'arcadia cultural de Gaudí hauria d'estar present en els actes artistics o representacions amb un control de qualitat. Dit d'altra manera voldriem veure fora del recinte actuacions,kitch,folklorisme fora de casa nostra i poder sentir musica d'acord amb el paisatge i simbolisme gaudinià.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.