dissabte, 31 de juliol de 2010

VIIIº Premi Grau Miró d'Hiperbreus en Catala- paraules en femení

Pseudònim: siganelmar. Autor: Mariàngels Gallego i Ribó
Títol : LA CASA DE L'AVIA

La vella casa estava deshabitada. Les finestres tancades. La pols ballava,captiva. Va arribar l'àvia, va obrir la porta de l'entrada, la vidriera de l'habitació, i una ventada molt agradable va netejar l'atmosfera. Sempre rememorava des d'allà la seva vida, mentre se li esbullava la cabellera blanca. S'apropà a la finestra. Va mirar amunt, altra vegada aquelles orenetes pentinant la nuvolada. A sota, la mar en calma. Quanta llum. Va observar les vinyes verdes, les tiges retorçades. S'embadalí al veure les abelles,libant les flors. Descrivien formes rodones sobre belles corol.les obertes, migrant, pol.linitzant arreu. Les parets a vessar de roses, les que ella mateixa va sembrar feia ja tantes dècades. Meravelles.
- Quan a la residència veien que tenia prou lucidesa, la deixaven sortir. Només arribar a casa obria portes i finestres,mentren la marinada entrava impetuosa,esbandit-li la memòria.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.