diumenge, 22 de febrer del 2009

CONSELL DE BARRI DEL COLL EL DIA 17 FEBRER 2009


El dia, 17 de febrer 09,va tenir lloc en les instal.lacions del CEIP Montseny, el Consell de Barri del Coll. Anunciat amb poc temps els carrers es van omplir de cartells indicant el dia i l'hora. La participació no va ser alta, més aviat tirant a baixa. Van participar activament l'AVCV fent un total de 22 preguntes anotades per escrit i lliurant a la mesa el conjunt de consultes. Per part del veïns, una queixa: des dels edificis de la clau d'Or, c.Castellterçol, es tornen a queixar que les seves finques tornen a tenir fuites d'aigua que pressumptament, diuen... poden venir de la Creueta del Coll, o sigui ,de la nova piscina reconstruïda tota de bell nou sobre un pilotatge que evita que la base de la piscina descansi sobre terra, en una obra d'ingienyeria molt lloable.

El president del Disctricte Sr. Ricard Martinez, va fer esment de com es podria saber si les aigües provenen de la piscina, indica aquest, que caldria colorejar l'aigua, i si surt a la zona dels afectats podrien saber l'origen, si ve de la piscina. Es queda, amb els possibles afectats a tenir una reunio tècnica amb l'ajuntament.

Sobre les altres preguntes formulades per l'AVCV, un tant per cent entraven dins les actuacions de la Llei de Barri, alguna era formulada a tipus personal i no calia fer-ho pública, obviament, altres, es van quedar en l'estadi de la consulta abans de contestar categoricament. Així, la reunió es va acabar feliçment, sense gaire participació, que suposadament està un xic saturada entre les reunions dels Tres Turons, El PMU 14A del Coll, i avui el Consell de Barri.

Reflexions de l'AVCV:

La piscina de la Creueta es va fer de bell nou, cal dir que tenim la segona piscina al Coll. El disseny de la infrastructura és un pilotatge de columnes fins a trobar pedra. La piscina descansa sobre el pilotage, en ferm.

Fugues: Les fugues poden venir de quasevol lloc, des de la mateixa xarxa de la companyia d'aigües, des d'altres conduccions d'altres edificacions.

També si fos per part d'un nou manantial al Coll, l'anàlisi ho indicará. Però, degut que els veïns han analitzat l'aigua i surt com a aigua potabilitzada es de creure que ve d'una xarxa publica de la Cia d'aigües, o altres...

Des de l'AVCV, volem saber els resultats tant com els veïns afectats. No obstant ,cal veure si el problema es d'indole públic o es privat amb la finca en qüestió.


FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.