divendres, 22 d’agost del 2008

BENVINGUTS ALS PREMIS GRAU MIRO

BENVINGUTS, als Premis Literaris Graumiró 2008, enguany hem acabat una altra etapa i amb un nou concurs, el de TANKA. La participació ha estat molt bona i han participat països d'arreu de sud America, Europa, Estat Espanyol, Andorra,Catalunya,Ses Illes,i Rumania.
Ara, ens cal esperar el dia 13 de setembre a les 18:00 per assistir al lliurament de Premis, cal venir personalment o be, delegar una persona en el seu nom, ens cal que ens ho notifiqueu.
L'adreça: Centre Civic del Coll. c.Aldea,15, Barcelona ( Barri del Coll, districte de Gracia) Bus 87-28- Metro L3 Estacio Vallcarca amb enllaç amb el num BUS 28,i,o, 87 en l'Avda. Vallcarca.
BIENVENIDOS,a los Premios Grau Miró 2008,este año hemos terminado otra etapa y con un nuevo concurso, el de TANKA. Con muy buena participación de paises de toda Sudamérica,Europa, Estado Espanyol, Islas Baleares, Andorra, y Rumania.
Ahora, sólo cabe esperar la entrega de premios el dia 13 de septiembre de 2008, a las 18:00 horas en el Centro Civico del Coll. c.Aldea,15, de Barcelona (Barrio del Coll, distrito de Gracia) Bus 87- y 28- Metro L3 Estacion de Vallcarca con enlace con el num.BUS 28 y con el 87 en l'Avda, Vallcarca. El BUS 87,deja delante el Centro Civico del Coll, se debe tomar con dirección de Gracia a Horta y bajarse en la calle Santuarios/Plaza Salvador Allende. El BUS 28, su origen es en plaza de Cataluña.(Ronda. San Pedro/Paseo Gracia) y también bajarse en c.Santuarios.( aprox. 45 minutos)

Os esperamos. Confirmad vuestra asistencia. e mail: avvcollvallcarca@hotmail.com
Us esperem, confirmeu l'asssitencia al coreu: avvcollvallcarca@hotmail.com

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.