dissabte, 22 de setembre del 2007

Primer aniversari del BUS BARRI 129 ( Pere Virgili)

No ens podem pas deixar de dir-ho, enguany celebrem el Primer Aniversari del Bus de Barri 129, el que va al Parc Sanitari Pere Virgili.

No volem tampoc deixar de dir-vos que des que van començar a parlar-nos del Parc Sanitari i ens van presentar a les AA.VV de la zona, el projecte, aquesta associació de Veïns del Coll-Vallcarca , ara fará sis anys, ja va demanar a l'ajuntament un bus de barri.

Per tant hem trigat des que s'ha demanat a que l'hem obtingut, uns sis anys. No obstant això, s'ha de considerar que els darrers quatre anys han estat cabdals, i amb el suport de la Doctora Azutzena Carrasco, i els representats d'aquesta AV. hem assolit el bus.

Tampoc hem de deixar-nos al tinter que l'ex- Regidor de Gracia Ricard Martínez, i el seu equip, va donar un cop de má molt important. Ara, el bus ja el tenim, el barri está molt content, i el servei és immillorable, funciona tant be com un rellotge suís. El balanç d'aquest any és molt positiu i és un gran suport per a la qualitat de vida del barri del Coll, especialment per a la nostra gent gran, els malalts, els impedits i en general els veïns, perquè és alhora, una connexió amb altres punts del transport, busos i metro.

Encenem doncs, el pastis vermell i blanc amb una espelma. Una espelma pel primer aniversari del nostre "baby bus de barri" que ja és molt popular i és com estar en familia, tant pels usuaris com pels excel.lents conductors, que ja comencen a saber "l'historial" de molts veïns que són conversadors.
I també fem un aplaudiment a TMB, Transports Metropolitans de Barcelona, perquè també ha entès que, cal invertir diner públic per a què la gent sigui més feliç i visqui amb més comoditat.

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.